Bli Resepsjonist

Noen elsker utfordringer, Variasjon og høyt tempo

og få steder vil det være mulig å finne en så variert og spennende jobb som i en hotellresepsjon! Omgitt av aktive mennesker, gjerne i et internasjonalt miljø, består jobben i å legge til rette de forskjelligste ting for hotellgjester fra inn- og utland, -gjester som stoler på at du kan tilfredstille deres behov der å da. Resepsjonisten må kunne bruke sine varierte kunnskaper og utdanning innen språk, økonomi, geografi , service og markedsføring, samt ha inngående kjennskap til sin egen arbeidsplass og dens fasiliteter. I en Næring i rask vekst vil det være et stort behov for dyktige resepsjonister i årene som kommer.

Fra språk til EDB, salg og økonomi i løpet av noen minutter

det er resepsjonistens hverdag. Nye gjester skal mottas, andre reise, - noen skal informeres om utfluktmuligheter og byens museer, og atter andre skal booke om sine flybilletter. Resepsjonsfaget er mer spennende enn noen gang og er ypperlig egnet for den som ønsker høyt tempo og stadig nye utfordringer. Og for en resepsjonist med gode språkkunnskaper finnes det knapt noen grenser....

Rikelig med læreplasser, lett å få jobb

Som du ser vil du som resepsjonist gå en trygg fremtid i møte. Det er fikelig med læreplasser og jobbmulighetene er mange, både i inn - og utland. Fordi utdanningen er svært variert, gir den interessante muligheter for den som vil videre.

Hva kreves av egenskaper ?

Du må være utadvent, blid og høflig, og du må trives sammen med mennesker. Videre må du være serviceinnstilt og ha evne til å ha overblikk og kontroll i ulike situasjoner. Gjestens ve og vel er ditt hovedansvar og du er hotellets ansikt utad!

En internasjonal atmosfære

I resepsjonen kan du møte mennesker fra store deler av verden hver eneste dag. og gjester som vil sette deg på mang en prøve når det gjelder krav og behov, og ikke minst evne til å improvisere... Din oppgave er å tilfredstille gjestene, og samtidig selge hotellest tjenester til dem. Du vil være et "midtpunkt" i hotellet,- et senter som de aller fleste må innom med sine mange spørsmål og gjøremål.